Yenidoğu Gazetesi'nin haber sitesinde Yazı İşleri Müdürü olan Yunus Tuğrul, hayatını birleştirmeye hazırlandığı Zehra Ateş birlikte, görkemli bir nişan töreniyle dünya evine ilk adımı attı.

8Fccd961 7289 490B 9655 33D14B267EceDüzenlenen nişan törenine Tuğrul’un ailesi, akrabaları, yakın dostları, gazeteci meslektaşları ve Yenidoğu Gazetesi’ndeki mesai arkadaşları yoğun katılım gösterdi. Törende samimi ve sıcak bir atmosfer hâkim olurken, davetliler genç çiftin bu özel gününe tanıklık etti.

Tören boyunca halaylar çekildi, şarkılar söylendi. Eğlenceli anlara sahne olan nişan töreni, hem çiftin hem de konukların hafızasında unutulmaz bir anı olarak yer etti.  Tuğrul, bu mutlu gününde onu yalnız bırakmayan hem sevdikleri hem meslektaşlarına teşekkür etti.

Okumanın Yaşı Yok: Van’da Ailece YKS Heyecanı Okumanın Yaşı Yok: Van’da Ailece YKS Heyecanı

Bizler de Yeni Doğu Gazetesi ailesi olarak, Yunus Tuğrul'a bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Muhabir: Yeşim Aşan