Van'ın Muradiye ilçesinde, eğitim alanında gösterdikleri başarılarla adından söz ettiren öğrenciler ödüllerine kavuştu. Atatürk İlkokulu öğrencisi Zeynep Erva Çölgeçen, en çok kitap okuyan öğrenci olarak "Kitap Kurdu" belgesini aldı.

Nevruz Bayramı Resmi Tatil mi İlan Edilecek: Teklif Meclise sunuldu Nevruz Bayramı Resmi Tatil mi İlan Edilecek: Teklif Meclise sunuldu

Çölgeçen, kitap okuma alışkanlığıyla örnek bir öğrenci olarak ilçe genelinde dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, Van il genelinde gerçekleştirilen deneme sınavında dereceye giren Arden İnanç Bozan ve Berra Ada Yakut, Muradiye Kaymakamlığı tarafından başarı ödülleriyle ödüllendirildi. Her iki öğrenci de sınavlardaki üstün performansları ile başarılı sonuçlar elde ederek ödüllerine layık görüldü. Bu başarı, Muradiye ilçesinde eğitim alanındaki motivasyonu artıran önemli bir adım olarak kaydedildi.

Muhabir: Kemal Çamlı