Şeyhmus Elmen’in ani vefatı, görev yaptığı kurumda ve Van genelindeki sağlık çalışanları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Elmen’in sağlık alanındaki özverili çalışmalarıyla tanındığı, meslektaşları tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim olduğu belirtildi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun da yayımladığı taziye mesajında, derin üzüntüsünü dile getirerek şu ifadelere yer verdi:
“S.B.Ü. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Hizmet Binası’nda görev yapan kıymetli çalışma arkadaşımız Şeyhmus Elmen’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet olsun.” Şeyhmus Elmen’in vefatıyla birlikte Van sağlık camiası önemli bir değerini kaybetti. Elmen’e Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Van Kültür yolu festivali tüm coşkusuyla başladı Van Kültür yolu festivali tüm coşkusuyla başladı

Gu Erez0 W4 A Ay K Mb

Muhabir: Kemal Çamlı